Voita LÄJÄPÄIN hienoja RYOBI ONE+-työkaluja

Yhdistimme voimamme Ryobin kanssa, ja saimme kilpailuun paremmat palkinnot kuin koskaan aiemmin. Jaossa on kolme lahjakorttia Ryobin ONE+-sarjan 18 voltin akkutyökaluille. Voit voittaa 3500 euron, 2000 euron tai 1500 euron lahjakortin ja valita Ryobi ONE+-työkalusi itse.

Verstaan täydeltä työkaluja

150 erilaista akkutyökalua, jotka toimivat samalla 18 voltin akulla. Jos pääset palkintosijoille, voit valita työkalusi vapaasti 150 erilaisen työkalun joukosta.


VIIMEINEN TAKARAJA osallistumiseen on 1. lokakuuta 2021 kello 23:59.

Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti, kun kaikki projektit on katsottu läpi. Koko kilpailu päättyy isoon juttuun, jossa esitellään parhaat projektit.

Yleiset ehdot

Kaikki voivat osallistua kilpailuun. Ainoat vaatimukset ovat:

  • Olet tehnyt työn itse.
  • Lähetät vähintään 5 kuvaa (kuvan lopputuloksesta ja 4 kuvaa työvaiheista).
  • Voit lähettää myös lisää kuvia, jotta lukijat, Tee Itse ja Ryobi voivat arvioida työn laatua.

Kun osallistut kilpailuun Suomen parhaasta tee se itse -projektista, hyväksyt, että Tee Itse voi ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella projektiin liittyen. Kun hyväksyt yleiset ehdot, luovutat samalla kaikki oikeudet tekstiin ja kuviin Bonnier Publications A/S:lle, joka julkaisee Tee Itse -lehteä. Kaikilla oikeuksilla tarkoitetaan oikeutta julkaista, uudelleenjulkaista ja myydä eteenpäin analogisille ja digitaalisille käyttöalustoille koko maailmassa. Tee Itse ilmestyy Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Latviassa.

Tekstit, kuvat ja muut tiedot säilytetään Hetzner.com-palvelinyhtiössä Saksassa.

Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi tietosuojakäytäntömme mukaan. Voit lukea ne osoitteesta https://bonnierpublications.com/tietosuoja/

Näin voittaja ratkaistaan:

https://teeitse.com/tee-itse/oletko-sina-suomen-paras-tee-se-itse-rakentaja